Scheepvaart

Brent-O.C.C. is begonnen als scheepsreparatiebedrijf en heeft veel ervaring in het oplossen van corrosie en erosie vraagstukken. 

showcase van onderdelen

Hieronder een korte impressie van onderdelen die wij verbeteren m.b.t. erosie en corrosie.

Corrosie & erosie

Schade als gevolg van corrosie en erosie zijn een veel voorkomend en bekend probleem in de scheepvaart. Het regelmatig moeten vervangen van aangetaste onderdelen is een tijd en geldrovende zaak. Van oudsher is Brent-OCC actief in het de scheepvaart reparatie en heeft mede hierdoor een unieke manier van reconditioneren van corrosie schades ontwikkeld.

toepassingen die we veelvuldig gebruiken

Vlinderkleppen

Haakse afsluiters

Terugslagkleppen

Afvalwaterbakken
Goten
Koelwater kanalen

Schuifafsluiters
Klepafsluiters
Haakse afsluiters

Product & afvalwater tanks
Product & waterfilters

Koelerdeksels
Waterkasten
Pijpenplaten
Eindplaten van platenkoeler

Vacuumpompen Koelwaterpompen Brandbluspompen Pomphuizen Waaiers

Ontwikkeling in eigen huis

Met onze anti corrosieve coatings die in eigen huis worden ontwikkeld is het mogelijk om in onze goed uitgeruste werkplaats een onderdeel te behandelen en te bewerken zodat de aanschaf/vervangen van een onderdeel niet direct meer nodig is. Door de toepassing van eigen materialen in combinatie met de ruime aanwezigheid van machinale bewerken zijn wij instaat om in zo kort mogelijke tijd de werkzaamheden voor u uit te voeren.

Doe een vrijblijvende aanvraag

Doe een vrijblijvende aanvraag over de Scheepvaart bij Brent O.C.C. Wij proberen uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.