Baggerindustrie

Onze slijtvaste coatings zijn speciaal voor de baggerindustrie ontwikkeld. De coatings worden in diverse installaties toegepast. Hieronder ziet u voorbeelden van onderdelen waar de coatings zijn toegepast.

showcase van baggerindustrie

Hieronder een korte impressie van onderdelen die wij verbeteren m.b.t. erosie en corrosie.

Schade van corrosie in de bagger industrie

Schade als gevolg van corrosie en erosie zijn een veel voorkomend en bekend probleem in de bagger industie. Het regelmatig moeten vervangen van aangetaste onderdelen is een tijd- en geldrovende zaak. Onze OCC Wear Resist coatings zijn zeer gebruiksvirendelijk en bieden daarom een oplossing voor schepen die op zee zijn of die kort in het droogdok zijn.

Toepassing die we veelvuldig gebruiken

Vlinderkleppen
Haakse afsluiters
Terugslagkleppen

Afvalwaterbakken
Goten
Koelwater kanalen

Schuifafsluiters
Klepafsluiters
Haakseafsluiters

Product & afvalwater tanks
Product & waterfilters

Koelerdeksels
Waterkasten
Pijpenplaten
Eindplaten van platenkoeler

Vacuumpompen
Koelwaterpompen
Brandbluspompen
Pomphuizen
Waaiers

Snelle reparaties in de baggerindustrie

Onze OCC Wear Resist coating is geschikt om een snelle reparatie uit te voeren. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden om op locatie een door corrosie / erosie ontstane zoeker in een pomphuis of bocht stuk aan te werken en hiermee het onderdeel weer gereed te maken voor de productie. Tevens is het ook mogelijk om met deze materialen in onze werkplaats een complete pomp te behandelen zodat de aanschaf /vervangen van een pomphuis niet direct nodig is.

Doe een vrijblijvende aanvraag

Doe een vrijblijvende aanvraag over de baggerindustrie bij Brent O.C.C. Wij proberen jouw e-mail binnen 2-3 werkdagen te beantwoorden.